A Raiffeisen Bank nagylelkű adománya


11 településen 335 rászoruló kap fél éven át élelmet a Raiffeisen Bank adományából a Gyermekétkeztetési Alapítvány "Mindenki Ebédel" programjában.

A Balatonfőkajáron pénteken tartott átadáson a Raiffeisen Bank vezérigazgató-helyettese, Ralf Cymanek elmondta, 2008 óta folyamatosan segítenek. Király Gábor a Gyermekétkeztetési Alapítvány elnöke biztosította a jelenlévőket, hogy továbbra is megtesz mindent az éhező gyermekek támogatásáért.

 
Fontosabb partnerek

Üzenetek

Donáth László üzenete

Donáth László szerint a gyermeknek teremtettségénél fogva jussa van arra, hogy megkapja a kenyeret és a jó szót. A jó szó is kenyér értékű.
Mindaz, aki kenyeret tud keresni, kenyeret adni, az mindenkinek akit elér, adjon kenyeret, válogatás nélkül, és feltétel nélkül!


Részletek

Gryllus Vilmos üzenete

Gryllus Vilmos szerint, az éhező gyerekeken civil összefogással is lehet segíteni, ehhez áldozatkész emberek kellenek, akik támogatják azokat, akik rászorulnak.


Részletek

Parti Nagy Lajos üzenete

Parti Nagy Lajos szerint, az, hogy Magyarországon gyerekek éheznek, a fennálló rendnek, és a fennálló kormánynak a felelőssége - mindig az éppen fennállóé.


Részletek
Copyright © 2014 Gyermekétkeztetési Alapítvány