Mindenki Ebédel Programunk


A Mindenki ebédel program az Alapítvány egyik fő programja volt, ami 2004 és 2016 között havonta szállította ki az élelmiszercsomagokat a településekre.

2016


Raiffeisen Mindenki Ebédel 2016 Tél - pályázaton nyertes települések

 
Vejti, Siklósnagyfalu, Baranyahídvég, Pap, Sósvertike, Bolhó, Tiszatelek, Kibajom, Szamosújlak, Tiszaigar, Hernádvécse, Katádfa
 

Nagyon sok gyermek péntek déltől hétfő délig nem kap meleg ételt. És akkor még nem beszéltünk az iskolai szünetek időszakáról. E lehetetlen állapot enyhítésére hozta létre a Gyermekétkeztetési Alapítvány a Mindenki Ebédel programot. Az alapítvány autói havonta egyszer eljuttatják az élelmiszercsomagokat azokra a településekre, ahol a leginkább rászoruló gyermekek élnek. Mindenhol leadják a következő hónap valamennyi hétvégéjére járó élelmiszert. A csomagok tápláló, egészséges készételeket, tartós élelmiszereket tartalmaznak, melyekből a rászoruló családok meleg ételt tudnak az asztalra tenni. A helyszínen a helyi szociális otthon, családsegítő központ, illetve öregek otthona veszi át a csomagokat, és minden pénteken átadja a rászorulóknak az aktuális hétvégére szóló élelmiszert.

 

Egy gyermek átlagosan évente 160 csomagot kap.

 

 

2015


Raiffeisen Mindenki Ebédel 2015 Tél - pályázaton nyertes települések

2015 decemberétől az alábbi 15 település 450 gyermeke kap 6 hónapon át élelmet a Raiffeisen Bank 20 millió Ft-os adományából: Borsosberény, Cégénydányád, Csegöld, Darnó, Diósjenő, Garbolc, Jánkmajtis, Kérsemjén, Kishódos, Nyírmada, Pap, Petneháza, Tiszamogyorós, Tolmács, Zsarolyán.

 

Procter & Gamble és a Lidl MINDENKI EBÉDEL PÁLYÁZATA
A pályázaton nyertes két település: Inárcs és Galgahuta.
Gratulálunk a településeknek! 

 

RAIFFEISEN MINDENKI EBÉDEL 2015 nyár pályázaton nyertes települések
Dömsöd, Drávapiski, Tolmács, Tolcsva, Heresznye, Bolhó, Baskó, Ináncs, Bácsbokod, Gyód, Mánfa, Tiszainoka, Tiszabezdéd, Szentpéterszeg, Tatárszentgyörgy, Jászboldogháza.

 

2014


 

A RAIFFEISEN MINDENKI EBÉDEL 2014 TÉL pályázaton nyertes települések

Szeghalom, Gyomaendrőd, Kaba, Ballószög, Balatonfőkajár, Tetétlen, Újvárfalva, Zsáka, Nádasdladány, Sellye, Somogyvár, Hantos, Somogyjád, Téglás, Rákóczifalva, Hajós. 

 

RAIFFEISEN MINDENKI EBÉDEL 2014 Nyár nyertes települések
A Gyermekétkeztetési Alapítvány a támogatott gyermekekkel együtt hálásan köszöni a 19 millió forintot, melyet az alábbi 15 település összesen 434 gyermeke számára biztosít a Raiffeisen Bank Zrt.

 

Kengyel (30 fő)
Cserkeszőlő (30 fő)
Ásotthalom (30 fő)
Kákics (30 fő)
Somogysárd (30 fő)
Vanyarc (30 fő)
Osztopán (30 fő)
Mezőcsokonya (30 fő)
Edde (30 fő)
Balatonszárszó (30 fő)
Encs (30 fő)
Ópusztaszer (30 fő)
Anarcs (30 fő)
Újfehértó (22 fő)
Zsadány (22 fő)

 

 

2013


 

RAIFFEISEN MINDENKI EBÉDEL 2013 Tél nyertes települések
A Gyermekétkeztetési Alapítvány a támogatott gyermekekkel együtt hálásan köszöni a 16.940.690 forintot, melyet Szeghalom, Dévaványa, Örményes, Sellye, Somogyjád, Tiszaigar, Tápióság, Kaba, Székkutas, Pusztaszabolcs, Rákóczifalva, Pap, Nádasdladány, Nyírmada összesen 425 gyermeke számára biztosít a Raiffeisen Bank Zrt.

 

 
Fontosabb partnerek

Üzenetek

Donáth László üzenete

Donáth László szerint a gyermeknek teremtettségénél fogva jussa van arra, hogy megkapja a kenyeret és a jó szót. A jó szó is kenyér értékű.
Mindaz, aki kenyeret tud keresni, kenyeret adni, az mindenkinek akit elér, adjon kenyeret, válogatás nélkül, és feltétel nélkül!


Részletek

Gryllus Vilmos üzenete

Gryllus Vilmos szerint, az éhező gyerekeken civil összefogással is lehet segíteni, ehhez áldozatkész emberek kellenek, akik támogatják azokat, akik rászorulnak.


Részletek

Parti Nagy Lajos üzenete

Parti Nagy Lajos szerint, az, hogy Magyarországon gyerekek éheznek, a fennálló rendnek, és a fennálló kormánynak a felelőssége - mindig az éppen fennállóé.


Részletek
Copyright © 2014 Gyermekétkeztetési Alapítvány