Lidl Pilos akció


A Lidl Magyarország 2013. október 17. és december 15. közötti adománygyűjtő akciójának keretében, minden - a kampány logójával ellátott, és értékesített - Pilos márkanevű magyar tejtermék árából három forintot juttat el a Gyermekétkeztetési Alapítványnak.

Az így összegyűlt 13,4 millió forintot az alapítvány a -Lidl Mindenki Ebédel- program keretén belül juttatja el a rászoruló gyerekeknek.
A mostani adománnyal együtt 2013-ban a Lidl Magyarország összesen 58,4 millió forinttal támogatja az alapítvány munkáját és az éhező gyerekeket.
Grósz Jenő - a Lidl Magyarország igazgatóságának elnöke meleg szavakkal köszönte meg a vásárlóknak, hogy vásárlásukkal hozzájárultak a kampány sikeréhez.

Lidl Magyarország - Köszönjük!
Fontosabb partnerek

Üzenetek

Donáth László üzenete

Donáth László szerint a gyermeknek teremtettségénél fogva jussa van arra, hogy megkapja a kenyeret és a jó szót. A jó szó is kenyér értékű.
Mindaz, aki kenyeret tud keresni, kenyeret adni, az mindenkinek akit elér, adjon kenyeret, válogatás nélkül, és feltétel nélkül!


Részletek

Gryllus Vilmos üzenete

Gryllus Vilmos szerint, az éhező gyerekeken civil összefogással is lehet segíteni, ehhez áldozatkész emberek kellenek, akik támogatják azokat, akik rászorulnak.


Részletek

Parti Nagy Lajos üzenete

Parti Nagy Lajos szerint, az, hogy Magyarországon gyerekek éheznek, a fennálló rendnek, és a fennálló kormánynak a felelőssége - mindig az éppen fennállóé.


Részletek
Copyright © 2014 Gyermekétkeztetési Alapítvány