Az éhező magyar gyermekek angyala


"Én az éhező magyar gyermekek angyala vagyok! Több, mint húszezren vannak ők, akik nem esznek minden nap. Segíts, hogy kevesebb éhező magyar gyermek legyen!"

Legyen mindenki részese az Üzenetek közvetítésének. 2013 december 18.-án - szerdán, és 19.-én csütörtökön - pontban 12 órakor mindenki dobálja az alapítvány angyalkáit!
A csatolmányokra kattintva megtaláljátok az Üzenet szövegét, és a hajtogatás módját. Már csak ki kell nyomtatni, repülővé hajtogatni, és a déli harangszó pillanatában megreptetni az angyalkákat.
Reméljük, segítségetekkel nagyon sok emberhez eljut az alapítvány Üzenete.


Fontosabb partnerek

Üzenetek

Donáth László üzenete

Donáth László szerint a gyermeknek teremtettségénél fogva jussa van arra, hogy megkapja a kenyeret és a jó szót. A jó szó is kenyér értékű.
Mindaz, aki kenyeret tud keresni, kenyeret adni, az mindenkinek akit elér, adjon kenyeret, válogatás nélkül, és feltétel nélkül!


Részletek

Gryllus Vilmos üzenete

Gryllus Vilmos szerint, az éhező gyerekeken civil összefogással is lehet segíteni, ehhez áldozatkész emberek kellenek, akik támogatják azokat, akik rászorulnak.


Részletek

Parti Nagy Lajos üzenete

Parti Nagy Lajos szerint, az, hogy Magyarországon gyerekek éheznek, a fennálló rendnek, és a fennálló kormánynak a felelőssége - mindig az éppen fennállóé.


Részletek
Copyright © 2014 Gyermekétkeztetési Alapítvány