Töklámpás fesztivál 2015


Megmutattuk, megmutattátok, hogy mire vagyunk képesek összefogással, törődéssel, szeretettel! 2 óra alatt, közel KÉT TONNA tartós élelmiszer gyűlt össze! Hihetetlen élmény volt ismét, szuper hangulat, jókedv, rengeteg kedves ember, és gyerkőc! Fantasztikus volt, köszönjük szépen!

 

A töklámpás fesztiválon gyűjtött majdnem két tonna élelmiszert szelektáltunk fajtánként, és ellenőriztük minden egyes darab szavatossági idejét.
 

Ezután elkezdtünk egyen csomagokat készíteni belőlük. Minden csomag tartalmaz: több fajta készétel konzervet, zöldség és gyümölcskonzervet, májkrémet, lekvárt, tasakos levest, tésztát, tésztaszószt, száraz lencsét, sárgaborsót vagy babot, teát, müzlit, kekszet, csokit, étolajat, lisztet, cukrot, rizst, savanyúságot, gyümölcslevet. 


Idén vidéki városokba szállítjuk a csomagokat, ahol rászoruló gyerekek, családok kapják meg. Az első 30 csomag már az autón van, hamarosan eléri célját.

 


Fontosabb partnerek

Üzenetek

Donáth László üzenete

Donáth László szerint a gyermeknek teremtettségénél fogva jussa van arra, hogy megkapja a kenyeret és a jó szót. A jó szó is kenyér értékű.
Mindaz, aki kenyeret tud keresni, kenyeret adni, az mindenkinek akit elér, adjon kenyeret, válogatás nélkül, és feltétel nélkül!


Részletek

Gryllus Vilmos üzenete

Gryllus Vilmos szerint, az éhező gyerekeken civil összefogással is lehet segíteni, ehhez áldozatkész emberek kellenek, akik támogatják azokat, akik rászorulnak.


Részletek

Parti Nagy Lajos üzenete

Parti Nagy Lajos szerint, az, hogy Magyarországon gyerekek éheznek, a fennálló rendnek, és a fennálló kormánynak a felelőssége - mindig az éppen fennállóé.


Részletek
Copyright © 2014 Gyermekétkeztetési Alapítvány