Karácsonyi ebéd - Pély, Heves megye


80 család 300 gyermekének tettük boldogabbá az ünnepeket. Ínycsiklandó karácsonyi ebéddel és kis ajándékokkal leptük meg őket.

Csodás öröm volt látni a boldogságot a szemükben, megható nap volt! Köszönjük a támogatást a Bizalmi Körnek, akik a 300 adag ételre valót gyűjtötték, a Melange Étteremnek, hogy az ételt elkészítették, kedveskedtek szaloncukorral, mandarinnal, és biztosították a kiszállítást. Köszönjük a csodás fotókat Baji Zoltánnak, és mindenkinek, aki részt vett a tegnapi napon az osztásnál. Igazi összefogás volt ez, méltó a szeretet ünnepéhez!

 

 

 

 

 


Fontosabb partnerek

Üzenetek

Donáth László üzenete

Donáth László szerint a gyermeknek teremtettségénél fogva jussa van arra, hogy megkapja a kenyeret és a jó szót. A jó szó is kenyér értékű.
Mindaz, aki kenyeret tud keresni, kenyeret adni, az mindenkinek akit elér, adjon kenyeret, válogatás nélkül, és feltétel nélkül!


Részletek

Gryllus Vilmos üzenete

Gryllus Vilmos szerint, az éhező gyerekeken civil összefogással is lehet segíteni, ehhez áldozatkész emberek kellenek, akik támogatják azokat, akik rászorulnak.


Részletek

Parti Nagy Lajos üzenete

Parti Nagy Lajos szerint, az, hogy Magyarországon gyerekek éheznek, a fennálló rendnek, és a fennálló kormánynak a felelőssége - mindig az éppen fennállóé.


Részletek
Copyright © 2014 Gyermekétkeztetési Alapítvány