Az Országos Étterem Héten március 21. és 27. között 3 fogásos menükkel várják a vendégeket


Az ország TOP éttermei március 21. és 27. között 3 fogásos menükkel várják a vendégeket, egyedi áron 3.300 Ft-tól kezdődően. A program szervezői minden Étterem Hét vendég után 50 Ft-ot ajánlanak fel a Gyermekétkeztetési Alapítvány részére hátrányos helyzetű gyermekek javára.

 

 

- az ország TOP éttermei március 21. és 27. között 3 fogásos menükkel várják a vendégeket, egyedi áron 3.300 Ft-tól kezdődően

 

- számos résztvevő vendéglátóhely rendelkezik Michelin ajánlással, illetve többen szerepelnek Magyarország 50 legjobb étterme között (szakmai kiadványok alapján)

 

- az Étterem Hétre asztalfoglalás kizárólag online lehetséges a www.etteremhet.hu weboldalon keresztül március 2-től

 

- a program szervezői minden Étterem Hét vendég után 50 Ft-ot ajánlanak fel a Gyermekétkeztetési Alapítvány részére hátrányos helyzetű gyermekek javára

 

- a cél, hogy 2016 gyermeket étkezését biztosítsuk - a jótékonysági akcióhoz több éttermi résztvevő is csatlakozik - az adomány átadása április hónapban várható, az Étterem Hetet szervező DiningCity étteremajánló online hírlevelében fogja tájékoztatni olvasóit az akció eredményéről és az adomány átadásáról

 

 

 

 


Fontosabb partnerek

Üzenetek

Donáth László üzenete

Donáth László szerint a gyermeknek teremtettségénél fogva jussa van arra, hogy megkapja a kenyeret és a jó szót. A jó szó is kenyér értékű.
Mindaz, aki kenyeret tud keresni, kenyeret adni, az mindenkinek akit elér, adjon kenyeret, válogatás nélkül, és feltétel nélkül!


Részletek

Gryllus Vilmos üzenete

Gryllus Vilmos szerint, az éhező gyerekeken civil összefogással is lehet segíteni, ehhez áldozatkész emberek kellenek, akik támogatják azokat, akik rászorulnak.


Részletek

Parti Nagy Lajos üzenete

Parti Nagy Lajos szerint, az, hogy Magyarországon gyerekek éheznek, a fennálló rendnek, és a fennálló kormánynak a felelőssége - mindig az éppen fennállóé.


Részletek
Copyright © 2014 Gyermekétkeztetési Alapítvány