Ráadás Étterem Hét április 18-24. között CSAK a 16 győztes budapesti/Pest megyei étteremben!


Április 18. és 24. között, azaz az Étterem Hét EXTRA ideje alatt, a Vendégek által márciusban megválasztott 16 győztes budapesti/Pest megyei étteremben még egy alkalommal mindenkinek lehetősége lesz újra megkóstolni az Étterem Hét győztes, 3 fogásos menüsorait: TOP 8 étterem - 4.900 Ft-os Prémium menükategória TOP 8 étterem - 3.300 Ft-os menükategória

Asztalfoglalások továbbra is kizárólag online formában érvényesek! A kiadott helyek számát az éttermek a minőség fenntartása miatt limitálják. Asztalfoglalások indulása: Április 11. (hétfő) reggel 6.00 órától CSAK a www.etteremhet.hu-n. Ne hagyják ki a győztes éttermeket, látogassanak el a legjobbakhoz!


Fontosabb partnerek

Üzenetek

Donáth László üzenete

Donáth László szerint a gyermeknek teremtettségénél fogva jussa van arra, hogy megkapja a kenyeret és a jó szót. A jó szó is kenyér értékű.
Mindaz, aki kenyeret tud keresni, kenyeret adni, az mindenkinek akit elér, adjon kenyeret, válogatás nélkül, és feltétel nélkül!


Részletek

Gryllus Vilmos üzenete

Gryllus Vilmos szerint, az éhező gyerekeken civil összefogással is lehet segíteni, ehhez áldozatkész emberek kellenek, akik támogatják azokat, akik rászorulnak.


Részletek

Parti Nagy Lajos üzenete

Parti Nagy Lajos szerint, az, hogy Magyarországon gyerekek éheznek, a fennálló rendnek, és a fennálló kormánynak a felelőssége - mindig az éppen fennállóé.


Részletek
Copyright © 2014 Gyermekétkeztetési Alapítvány