Tavaszi adomány


Kilencven hátrányos helyzetű faluba szállítja a hónap végéig a Gyermekétkeztetési Alapítvány (GYEA) azt a több mint 65 millió forint értékű Jovital vitamint, melyet az alapítvány „Szegények Patikája” programjának keretében ajánlott fel az EGIS gyógyszergyár. 

 
 

Az adományt  dr. Hodász István vezérigazgató adta át Király Gábornak, az Alapítvány elnökének

 

A 31 000 doboznyi adományból részesülnek a „Biztos Kezdet Gyermekház” hálózat falvai és Budapesten a Kőbánya rászoruló gyermekei is. A Gyermekétkeztetési Alapítvány az ország legszegényebb falvai számára hirdetett pályázat alapján a jelentkezés sorrendjében ítélte oda a korszerű C-vitamin készítményt.

 

 

 

 


Fontosabb partnerek

Üzenetek

Donáth László üzenete

Donáth László szerint a gyermeknek teremtettségénél fogva jussa van arra, hogy megkapja a kenyeret és a jó szót. A jó szó is kenyér értékű.
Mindaz, aki kenyeret tud keresni, kenyeret adni, az mindenkinek akit elér, adjon kenyeret, válogatás nélkül, és feltétel nélkül!


Részletek

Gryllus Vilmos üzenete

Gryllus Vilmos szerint, az éhező gyerekeken civil összefogással is lehet segíteni, ehhez áldozatkész emberek kellenek, akik támogatják azokat, akik rászorulnak.


Részletek

Parti Nagy Lajos üzenete

Parti Nagy Lajos szerint, az, hogy Magyarországon gyerekek éheznek, a fennálló rendnek, és a fennálló kormánynak a felelőssége - mindig az éppen fennállóé.


Részletek
Copyright © 2014 Gyermekétkeztetési Alapítvány