Wang Mester újabb felajánlása


Wang Mester újabb konyhát nyit! A nyitás napján különleges felajánlással támogatják ismét a Gyermekétkeztetési Alapítványt. A náluk étkező vendégek az ebéd vagy vacsora után nem kapnak számlát az ételekről és önkéntes alapon lezárt borítékban várják az étkezés végén a felajánlást amelyet egy urnába helyezve majd a Gyea számára juttatnak el.

Wang Qiang a Tv paprikában és reggeli főzőműsorokban híressé vált Kínai séf és étterem tulajdonos újabb konyhát nyit a X. kerületi Kőbányai út piac területén ,melynek megnyitója 2016.07.10 vasárnapra esik. A nyitás napján különleges felajánlással támogatjuk ismét a Gyermekétkeztetési alapítványt. A nálunk étkező vendégek az ebéd vagy vacsora után nem kapnak számlát az ételekről és önkéntes alapon lezárt borítékban várjuk az étkezés végén a felajánlást amelyet egy urnába helyezve majd a Gyea számára juttatjuk el. Várunk minden jószívű és segítő kész igazi Kínai konyhát kedvelő vendéget.


Fontosabb partnerek

Üzenetek

Donáth László üzenete

Donáth László szerint a gyermeknek teremtettségénél fogva jussa van arra, hogy megkapja a kenyeret és a jó szót. A jó szó is kenyér értékű.
Mindaz, aki kenyeret tud keresni, kenyeret adni, az mindenkinek akit elér, adjon kenyeret, válogatás nélkül, és feltétel nélkül!


Részletek

Gryllus Vilmos üzenete

Gryllus Vilmos szerint, az éhező gyerekeken civil összefogással is lehet segíteni, ehhez áldozatkész emberek kellenek, akik támogatják azokat, akik rászorulnak.


Részletek

Parti Nagy Lajos üzenete

Parti Nagy Lajos szerint, az, hogy Magyarországon gyerekek éheznek, a fennálló rendnek, és a fennálló kormánynak a felelőssége - mindig az éppen fennállóé.


Részletek
Copyright © 2014 Gyermekétkeztetési Alapítvány