Szegények patikája pályázat

Szegények Patikája

A Gyermekétkeztetési Alapítvány pályázatot hirdet a Szegények Patikája programba való részvételre!

Szegények Patikája program

Pályázati kiírás

A Gyermekétkeztetési Alapítvány (GYEA) pályázatot hirdet hátrányos helyzetű településeken dolgozó  családi- és gyermekorvosok számára havi 100 ezer forintos támogatás elnyerésére a 2017. március 01 és 2018. április 30. közötti időszakra. A támogatásból a háziorvos olyan szegénysorú gyermekek és terhes asszonyok gyógyszereit és tápszereit fizetheti ki, akik anyagi körülményeik miatt a gyógyulásukhoz, egészségük fenntartásához szükséges patikaszereket nem lennének képesek kiváltani. A költségeket olyan gyermekek esetében lehet átvállalni, akik Rendszeres Gyermekvédelmi Támogatásban részesülnek, illetve ahol a családban az egy főre jutó jövedelem nem haladja meg havonta a 37 050 forintot (az öregségi nyugdíj legkisebb összegének 130%-át).


Beadási határidő: 2017. február 15. szerda éjfél (23 óra 59 perc) 

 

Pályázati oldal:  ITT

 


Fontosabb partnerek

Üzenetek

Donáth László üzenete

Donáth László szerint a gyermeknek teremtettségénél fogva jussa van arra, hogy megkapja a kenyeret és a jó szót. A jó szó is kenyér értékű.
Mindaz, aki kenyeret tud keresni, kenyeret adni, az mindenkinek akit elér, adjon kenyeret, válogatás nélkül, és feltétel nélkül!


Részletek

Gryllus Vilmos üzenete

Gryllus Vilmos szerint, az éhező gyerekeken civil összefogással is lehet segíteni, ehhez áldozatkész emberek kellenek, akik támogatják azokat, akik rászorulnak.


Részletek

Parti Nagy Lajos üzenete

Parti Nagy Lajos szerint, az, hogy Magyarországon gyerekek éheznek, a fennálló rendnek, és a fennálló kormánynak a felelőssége - mindig az éppen fennállóé.


Részletek
Copyright © 2014 Gyermekétkeztetési Alapítvány