C-vitamin 6000 gyermeknek!

EGIS

A "Szegények Patikája" programot az EGIS támogatja!

 

 

"Harminc településen 6600 halmozottan hátrányos helyzetű gyermek egészségének megőrzéséhez járulhat hozzá az idei télutón az EGIS gyógyszergyár több mint 10 millió forint értékű adománya. A 360 000 darab Jovital C-vitamin kapszulával az EGIS a Gyermekétkeztetési Alapítvány Szegények Patikája akcióját támogatja, amelynek célja, hogy a legszegényebb településeken élő, nélkülöző gyermekek is esélyt kapjanak az egészséges életre.  

Az adományt Menthy Mariann az EGIS kommunikációs igazgatója adta át Kromek Henriett alapítványi elnöknek. 

 

 

Az elmúlt két esztendőben az Egis Gyógyszergyár a Szegények Patikája program keretében közel 50 000 doboz, együttesen több mint kétmillió darab C-vitamin kapszulát adományozott a rászoruló gyermekek egészségének védelmére, az adomány együttes értéke körülbelül 100 millió forint volt.

Az egészségmegőrzés hatalmas kihívást jelent a szegénységben élő családok számára, ahol a legkisebb betegség is fokozott kockázatot, súlyos szövődményeket, nem várt kiadásokat eredményezhet. A Szegények patikája program az Egis Gyógyszergyár közreműködésével az elmúlt időszakban közel 20 ezer, nehéz körülmények között élő családnak segíthetett. Köszönjük!


 


Fontosabb partnerek

Üzenetek

Donáth László üzenete

Donáth László szerint a gyermeknek teremtettségénél fogva jussa van arra, hogy megkapja a kenyeret és a jó szót. A jó szó is kenyér értékű.
Mindaz, aki kenyeret tud keresni, kenyeret adni, az mindenkinek akit elér, adjon kenyeret, válogatás nélkül, és feltétel nélkül!


Részletek

Gryllus Vilmos üzenete

Gryllus Vilmos szerint, az éhező gyerekeken civil összefogással is lehet segíteni, ehhez áldozatkész emberek kellenek, akik támogatják azokat, akik rászorulnak.


Részletek

Parti Nagy Lajos üzenete

Parti Nagy Lajos szerint, az, hogy Magyarországon gyerekek éheznek, a fennálló rendnek, és a fennálló kormánynak a felelőssége - mindig az éppen fennállóé.


Részletek
Copyright © 2014 Gyermekétkeztetési Alapítvány