Húsvéti akció

press

Sajtómeghívó a GYEA húsvéti akcióira!

Az ország legszegényebb falvában, Csenyétén élő gyermekeknek és családjuknak visz húsvéti csomagot a Gyermekétkeztetési Alapítvány 2017. április 13-án csütörtökön.

Ebben a faluban mindenkire havonta 30 ezer forint vagy még kevesebb jut, a házakban nincsen folyóvíz, a körzeti orvosi állás betöltetlen, a boltban kétszer annyiba kerül minden, mint a miskolci szupermarketekben.

 

Az Alapítvány akciójában részt vehetnek a szomszédos községben, Felsőgagyon élő gyermekek is, így összesen 317 gyermek részesül adományban.

 

Húsvét vasárnap halmozottan hátrányos helyzetű gyermekeknek és szüleiknek a budapesti „nyóckerben”, a Mátyás téren oszt meleg ételt az Alapítvány, másnap rászoruló családok kapnak csomagot.

 

Akcióinkon szívesen látjuk a sajtó képviselőit, kérésre profi fotóriporter által készített képet küldünk a csenyétei csomagosztásról.

 

Budapest, 2017. április 11.

További információ:

   Barát József; 

jozsef@gyea.hu

tel. +36 30 370 5319


Fontosabb partnerek

Üzenetek

Donáth László üzenete

Donáth László szerint a gyermeknek teremtettségénél fogva jussa van arra, hogy megkapja a kenyeret és a jó szót. A jó szó is kenyér értékű.
Mindaz, aki kenyeret tud keresni, kenyeret adni, az mindenkinek akit elér, adjon kenyeret, válogatás nélkül, és feltétel nélkül!


Részletek

Gryllus Vilmos üzenete

Gryllus Vilmos szerint, az éhező gyerekeken civil összefogással is lehet segíteni, ehhez áldozatkész emberek kellenek, akik támogatják azokat, akik rászorulnak.


Részletek

Parti Nagy Lajos üzenete

Parti Nagy Lajos szerint, az, hogy Magyarországon gyerekek éheznek, a fennálló rendnek, és a fennálló kormánynak a felelőssége - mindig az éppen fennállóé.


Részletek
Copyright © 2014 Gyermekétkeztetési Alapítvány