Karácsonyi csomagosztás


Folyamatosan futó programjaink mellett, december hónapban közel 2000 családnak juttattunk el élelmiszercsomagot támogatóink segítségével és tettük szebbé a nélkülöző családok ünnepét.

Azt hiszem még sokáig eszünkbe jut az a sok boldog gyermekarc, amit a személyre szóló karácsonyi ajándékok kiosztásánál láttunk. Támogatónk segítségével 200 gyermeknek okoztunk igen nagy boldogságot ezzel. Mindenképpen meg kell emlékeznünk még a Mikulás ünnepről, amin közel 60 gyermek nézhette meg a Grincs c. filmet, és találkozhatott Nagy Ervin színésszel. Emlékként fogadjátok szeretettel ezt a verset.<3 Köszönjük, hogy együtt megteremtettük ezt a csodát és elvihettük a nélkülöző gyermekek és családjaik számára!

 


Fontosabb partnerek

Üzenetek

Donáth László üzenete

Donáth László szerint a gyermeknek teremtettségénél fogva jussa van arra, hogy megkapja a kenyeret és a jó szót. A jó szó is kenyér értékű.
Mindaz, aki kenyeret tud keresni, kenyeret adni, az mindenkinek akit elér, adjon kenyeret, válogatás nélkül, és feltétel nélkül!


Részletek

Gryllus Vilmos üzenete

Gryllus Vilmos szerint, az éhező gyerekeken civil összefogással is lehet segíteni, ehhez áldozatkész emberek kellenek, akik támogatják azokat, akik rászorulnak.


Részletek

Parti Nagy Lajos üzenete

Parti Nagy Lajos szerint, az, hogy Magyarországon gyerekek éheznek, a fennálló rendnek, és a fennálló kormánynak a felelőssége - mindig az éppen fennállóé.


Részletek
Copyright © 2014 Gyermekétkeztetési Alapítvány