Húsvét


Április 15-én véget ért a Gyermekétkeztetési Alapítvány számára szervezett húsvéti jótékonysági akció a Fény utcai piacon! Több mint 100 db 200 literes zsáknyi felajánlás érkezett, amit ezúton is nagyon szépen köszönünk minden adományozónak!

Hálás köszönet a Piac szervezéséért és az általuk felajánlott zöldség/gyümölcs adományért. Alapítványunk már el is kezdte szétosztani a ruhákat, játékokat és tartós élelmiszereket a rászoruló családok között. Köszönjük még egyszer mindenkinek, aki részt vett és így szebbé varázsolta sok-sok család ünnepét. 
(A képen Kromek Henriett, a Gyermekétkeztetési Alapítvány elnöke átveszi az adományokat Varga Lászlótól, a Fény Utcai Piac Társasház Intéző Bizottságának elnökétől.)


Fontosabb partnerek

Üzenetek

Donáth László üzenete

Donáth László szerint a gyermeknek teremtettségénél fogva jussa van arra, hogy megkapja a kenyeret és a jó szót. A jó szó is kenyér értékű.
Mindaz, aki kenyeret tud keresni, kenyeret adni, az mindenkinek akit elér, adjon kenyeret, válogatás nélkül, és feltétel nélkül!


Részletek

Gryllus Vilmos üzenete

Gryllus Vilmos szerint, az éhező gyerekeken civil összefogással is lehet segíteni, ehhez áldozatkész emberek kellenek, akik támogatják azokat, akik rászorulnak.


Részletek

Parti Nagy Lajos üzenete

Parti Nagy Lajos szerint, az, hogy Magyarországon gyerekek éheznek, a fennálló rendnek, és a fennálló kormánynak a felelőssége - mindig az éppen fennállóé.


Részletek
Copyright © 2014 Gyermekétkeztetési Alapítvány