Jótékonysági felajánlás


Furka Zsuzsa festőművész, jótékonysági célra ajánlotta fel Törőcsik Mariról készült portréját. Festmény címe: „Én nagyon szeretek élni…”

Törőcsik Mari művésznő szívügye a rászoruló gyermekek támogatása. Kérésére, a festményből származó teljes bevételt Alapítványunk részére ajánlották fel.

A művésznő felajánlásának köszönhetően nagyon sok gyereknek tudunk örömöt okozni.

Várjuk annak a nagylelkű művészetbarátnak a jelentkezését, aki segítené e nemes cél megvalósulását. A festmény megtekinthető 2019. június 23-ig: Hegyvidéki Kulturális Szalon 1124. Budapest, Törpe utca 2.

Köszönjük!


Fontosabb partnerek

Üzenetek

Donáth László üzenete

Donáth László szerint a gyermeknek teremtettségénél fogva jussa van arra, hogy megkapja a kenyeret és a jó szót. A jó szó is kenyér értékű.
Mindaz, aki kenyeret tud keresni, kenyeret adni, az mindenkinek akit elér, adjon kenyeret, válogatás nélkül, és feltétel nélkül!


Részletek

Gryllus Vilmos üzenete

Gryllus Vilmos szerint, az éhező gyerekeken civil összefogással is lehet segíteni, ehhez áldozatkész emberek kellenek, akik támogatják azokat, akik rászorulnak.


Részletek

Parti Nagy Lajos üzenete

Parti Nagy Lajos szerint, az, hogy Magyarországon gyerekek éheznek, a fennálló rendnek, és a fennálló kormánynak a felelőssége - mindig az éppen fennállóé.


Részletek
Copyright © 2014 Gyermekétkeztetési Alapítvány