Elkezdődött az iskola


Nektek köszönhetően a nyári szünet alatt több száz gyermeknek tudtunk élelmiszert eljuttatni, ezzel gondtalanabbá tenni a nyári szünetüket. A napokban elkezdődött az iskola, amihez szintén segítő kezet tudtunk nyújtani támogatásotoknak köszönhetően. 30 Csévharaszton, nehéz körülmények között élő gyermek kapott iskola/óvoda kezdő csomagot. Jó volt látni a boldog gyermek és a megkönnyebbült szülői arcokat. Nincs megállás, hiszen alig 2 hónap és őszi szünet lesz, ami megint több feladatot ró ránk. Köszönjük, ha továbbra is élvezhetjük bizalmatokat és adományotokkal támogatjátok a nélkülöző gyermekeket.


Fontosabb partnerek

Üzenetek

Donáth László üzenete

Donáth László szerint a gyermeknek teremtettségénél fogva jussa van arra, hogy megkapja a kenyeret és a jó szót. A jó szó is kenyér értékű.
Mindaz, aki kenyeret tud keresni, kenyeret adni, az mindenkinek akit elér, adjon kenyeret, válogatás nélkül, és feltétel nélkül!


Részletek

Gryllus Vilmos üzenete

Gryllus Vilmos szerint, az éhező gyerekeken civil összefogással is lehet segíteni, ehhez áldozatkész emberek kellenek, akik támogatják azokat, akik rászorulnak.


Részletek

Parti Nagy Lajos üzenete

Parti Nagy Lajos szerint, az, hogy Magyarországon gyerekek éheznek, a fennálló rendnek, és a fennálló kormánynak a felelőssége - mindig az éppen fennállóé.


Részletek
Copyright © 2014 Gyermekétkeztetési Alapítvány