Támogatásra szoruló tehetséges fiatalok


A három - kifejezetten élelmezéssel foglalkozó -  programunkon kívül tehetségkutatással és a tehetséges gyerekek támogatásával is foglalkozunk.

 

E program keretében a szülők és tanárok videókat küldhetnek az alapítványnak olyan kisiskolásokról, akik szerintük tehetségesek valamiben, de igen rossz körülményeik miatt semmi esélyük arra, hogy tehetségüket kibontakoztathassák. A zsűri kiválasztja közülük a legjobbakat, és egy kisfilmet készít a gyerekekről az alapítvány. Ezeket közzétesszük, és a programban részt vállaló adományozók kiválaszthatják azt az egy, vagy több szegény sorsú gyermeket, akiknek képzését támogatni szeretné.

 

Iza és Alex a két tehetséges táncos


 

 

 

 

Timike a kígyótestű lány


 

 

 

Évi a tehetséges sportoló


 

 

 

Attila álma, hogy híres énekes legyen


Fontosabb partnerek

Üzenetek

Donáth László üzenete

Donáth László szerint a gyermeknek teremtettségénél fogva jussa van arra, hogy megkapja a kenyeret és a jó szót. A jó szó is kenyér értékű.
Mindaz, aki kenyeret tud keresni, kenyeret adni, az mindenkinek akit elér, adjon kenyeret, válogatás nélkül, és feltétel nélkül!


Részletek

Gryllus Vilmos üzenete

Gryllus Vilmos szerint, az éhező gyerekeken civil összefogással is lehet segíteni, ehhez áldozatkész emberek kellenek, akik támogatják azokat, akik rászorulnak.


Részletek

Parti Nagy Lajos üzenete

Parti Nagy Lajos szerint, az, hogy Magyarországon gyerekek éheznek, a fennálló rendnek, és a fennálló kormánynak a felelőssége - mindig az éppen fennállóé.


Részletek
Copyright © 2014 Gyermekétkeztetési Alapítvány