Város hőse


Budapest tele van jobbnál-jobb éttermekkel, amikben olyan sok a vendég, hogy sokszor beférni sem lehet, miközben az ország tele van éhező gyerekekkel is, akiken könnyedén lehetne segíteni. Ezért találta ki az Egy nap a városban blog a Gyermekétkeztetési Alapítvánnyal közösen a Város hőse projektet: fizesd be előre egy gyermek étkeztetését, és cserébe simán visszakapod a kifizetett összeget kedvezmény formájában - vagy akár többet is.

Gyakran jársz streetfoodot enni? A legjobb budapesti éttermekben kapsz jelentős kedvezményeket. A csúcskonyha érdekel? Rengetegen vannak a klubban. Csak válaszd ki, hogy havi 3750, 5000, vagy a teljes havi ellátást fedező 7500 forintos összeget adományozod havonta a gyermekeknek és máris aktiválhatod a Város hőse klubkártyát az Egy nap a városban okosmobilos alkalmazásban, amivel elérhetővé válik a kedvezményed több tucatnyi budapesti étteremben.

Úgy segítesz nagyon sokat a gyerekeken, úgy teszed sokkal jobb hellyé Magyarországot, hogy a végén az egy forintodba se kerül.
A kedvezményhez szükséges okosmobilos alkalmazás letölthető Androidra, BlackBerry-re IOS-re és Windows Phone-ra.
Bővebb információ: varoshose.hu

Fontosabb partnerek

Üzenetek

Donáth László üzenete

Donáth László szerint a gyermeknek teremtettségénél fogva jussa van arra, hogy megkapja a kenyeret és a jó szót. A jó szó is kenyér értékű.
Mindaz, aki kenyeret tud keresni, kenyeret adni, az mindenkinek akit elér, adjon kenyeret, válogatás nélkül, és feltétel nélkül!


Részletek

Gryllus Vilmos üzenete

Gryllus Vilmos szerint, az éhező gyerekeken civil összefogással is lehet segíteni, ehhez áldozatkész emberek kellenek, akik támogatják azokat, akik rászorulnak.


Részletek

Parti Nagy Lajos üzenete

Parti Nagy Lajos szerint, az, hogy Magyarországon gyerekek éheznek, a fennálló rendnek, és a fennálló kormánynak a felelőssége - mindig az éppen fennállóé.


Részletek
Copyright © 2014 Gyermekétkeztetési Alapítvány